Texnis Genesis

Παιδική Σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου
Εκπαιδευτικά – Βιωματικά προγράμματα και Διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά!!! Διοργάνωση Events - Festival

Τηλ.  210 5229750 - 210 4830330

Home

Πρόταση για Εορταστική εκδήλωση

          

Η τετράωρη εορταστική εκδήλωση που θα σας προτείνουμε θα συμπεριλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές και δράσεις:

·         Το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη: Ηθοποιός ντυμένος Αη Βασίλης θα βρίσκεται καθισμένος σε μια μεγάλη πολυθρόνα στην υποδοχή της αίθουσας και τα παιδάκια θα ρίχνουν μέσα σε ένα μεγάλο τσουβάλι ή κιβώτιο χαρτάκια με τις ευχές τους για το νέο έτος .Στο τέλος της εκδήλωσης τα χαρτάκια των ευχών θα δοθούν στους γονείς των παιδιών , έτσι ώστε οι γονείς να μάθουν τα θέλω των παιδιών τους ( αυτή θα είναι μια παράλληλη δράση που θα διαρκέσει σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ).

 

  • Θεατρική παράσταση με τίτλο : ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ σε σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου. Το αιώνιο παιδί , ο μικρός Πήτερ βρίσκεται από το Ορφανοτροφείο σ’ ένα Πειρατικό Αστρόπλοιο που προσγειώνονται στη ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ.  Εκεί γνωρίζει τη νεραϊδούλα ΤΙΝΓΚΕΡΜΠΕΛ και σύντομα φέρνει και άλλα ορφανά παιδιά στο δάσος των Νεραϊδών. Σ’ ένα από τα ταξίδια του στην Γη, γνωρίζει την Γουέντυ και τα αδέρφια της με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης . Εκεί ζουν απίστευτες περιπέτειες, Πήτερ Παν, νεράϊδες, χαμίνια και Ινδιάνοι., εναντίον του τρομερού Κάπτεν  Χουκ και των Πειρατών που προσπαθούν να κλέψουν τους θησαυρούς της χώρας τους ….. (διάρκεια 80 λεπτά )

·         Διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά : ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

        Είναι Χριστούγεννα, ο πλανήτης όλος στολισμένος, οι άνθρωποι  χαρούμενοι τρέχουν στους δρόμους για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, μελωδίες από τραγούδια και κάλαντα ακούγονται παντού και ένα ολόχρυσο πανέμορφο δεντράκι σκυμμένο τραγουδάει για την μοναξιά του κάπου σε μια γωνιά του πλανήτη. …..  (διάρκεια 30 λεπτά )

 

·         Η γιαγιά παραμυθού διηγείται χριστουγεννιάτικα παραμύθια, με συνοδεία μουσικών οργάνων. ( διάρκεια 20 λεπτά )

  •           Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

 

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Ακολουθεί μετά το τέλος της παράστασης με τους ηθοποιούς μας και εμψυχωτές σε συνεργασία με τα παιδιά – θεατές.

Μαγικές εικόνες του παραμυθιού στην γιγαντοοθόνη με       παραμυθένια αφήγηση. Οι ήρωες πετούν και αμέσως εμφανίζονται σε μια θεαματική χορογραφία.

Το θρυλικό αιώνιο παιδί ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & η μαγευτική νεράϊδα ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ αναλαμβάνουν μαζί με τα παιδιά που χωρίζονται σε ομάδες να ανακαλύψουν τον κρυμμένο θυσαυρό των νεραϊδών που ο ΚΑΠΤΕΝ ΧΟΥΚ έκλεψε από το Νεραϊδοβασίλειο και να τον μεταφέρουν πίσω στη Χώρα του ποτέ.

                  ΦΩΤΟ ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ.png

 

Καλούνται όλοι μαζί να ξεπεράσουν τα εμπόδια, που βρίσκονται στο δάσος  της χώρας του Ποτέ , συλλαμβάνονται όμως από τον Κάπτεν Χούκ ,ο οποίος τους βάζει σε τσουβάλια και αρχίζει η τσουβαλοδρομία και όποιο παιδί θα φτάσει πρώτο θα βρεί το πετράδι «Νάρντια»

 

Τα πετράδια πολύτιμης συμπυκνωμένης νεραϊδόσκονης «Νάρντια» είναι απαραίτητο συστατικό για να μπορούν οι νεράιδες να πετούν.

Τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν το «Νάρντια» για να διαφυλάξουν έτσι την αρμονία στη χώρα του Ποτέ.

 

DJ με μηχανήματα που στα ενδιάμεσα των δράσεων θα παίζει διάφορες παιδικές μουσικές και γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.

 

Αποχαιρετιστήρια δράση : Η βασίλισσα του χιονιού μαζί με την πολική αρκούδα ( Μαγεμένος Πρίγκιπας) , υποδέχονται τα παιδιά και τους γονείς και φωτογραφίζονται με την ρίψη τεχνητού χιονιού. Δράση κατά την οποία τα παιδιά  χαίρονται και ενθουσιάζονται. ( διάρκεια 20 λεπτά ) 

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : 4 ώρες 

 

 

Category:

Copyright © 2018, Texnis Genesis. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu